TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
21.april.2022

Ønsker din bedrift mer frihet når det kommer til merking av produkter?

TA Elektronikk har fargeetikettskrivere som er meget gunstig priset. Med en egen skriver kan man ta ut så mange etiketter man vil, i hvilket som helst design. Dere trenger ikke lengre å kjøpe inn store antall ferdig-trykte etiketter til lager for å få ned prisen.
coffee-label-colour-printer
Merking av produkter er en viktig del av markedsføringen som gjøres hver eneste dag. Fordelen med å merke i farge er at det gir muligheten til å kunne skille seg fra konkurrentene på en særegen måte. Kundene skal gjenkjenne din vare umiddelbart. Det er også betydelig mer bærekraftig å kun skrive ut det antall etiketter som skal merkes. Man slipper utslipp via transport hver gang man bestiller, og ved hjelp av separate blekkpatroner trenger man kun å bytte den fargen som er tom. Epson har virkelig tatt både miljøhensyn og økonomihensyn i C3500 skriveren.

Ta styringen
Spar penger ved at du ikke trenger å lagre forskjellige forhåndsutskrevne fargeetiketter, bare skriv ut etter behov. Nå kan du kontrollere hele utskriftsprosessen for etikettene.

Økt effektivitet
Slutt å kaste bort tiden på å lete etter og bytte til de rette forhåndsutskrevne etikettene. Spar tiden som kastes bort, skriv ut kun de etikettene du skal bruke.

Øk hastigheten
Skriv ut i farger i den hastigheten bedriften din trenger. 103mm/sek er klasseledende. Reduser produksjonstiden, og slipp ventetider på levering.

Eliminer uventede utgifter
Bli kvitt tredjepartskostnader for tilpassede forhåndsutskrifter. Reduser feil ved bestilling av etiketter samt forsinkede leveranser.

Eliminer etikettsvinn
Ingen bortkastede etiketter på grunn av designendringer i siste liten. Du trenger ikke å bestille etiketter du ikke trenger for å ha på lager i tilfelle. Du produserer kun det du trenger, og sparer samtidig miljøet. Færre leveranser og produksjon innomhus er en god start på å gjøre det hver enkelt bedrift kan gjøre.

Reduser etikettbeholdningen drastisk
Ikke lengre hyller fulle av forhåndsutskrevne ruller med etiketter. Du trenger bare bestille opp én type etikett, standard hvite.

Blekkholdbarhet
Epson lager etiketter og skrivere designet for å merke kjemiske beholdere klart og tydelig og for å overholde bransjestandardene. De holdbare etikettene er smittefrie og vannfaste.

Skriv ut og bruk
Ny flyttbar sensor gir deg muligheten til å skrive ut på alle former uten behov for en andre pregskjæring. Den første blekketikettskriveren for enkeltutskrift. Kan integreres problemfritt i eksisterende «skriv ut og bruk» produksjonssystemer.
 
Enkelt oppsett av programvare
Førstegangsoppsett av skriveren er en enkel oppgave selv for uerfarne brukere takket være Install Navi-programmet som følger med. Programmet gir deg en trinnvis veiledning, fra fysisk oppsett til konfigurasjon av skriveren og medieinnstillinger slik at du unngår å gjøre feil.