TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp

TA Elektronikk

Leverandør av etiketter, etikettskrivere, vekter, plastkortskrivere, strekkode- og mobilitetsutstyr.

TA Elektronikk

firma

TA Elektronikk AS ble etablert i 1991 og er et norsk firma med lang erfaring innen vekter, merkeløsninger og etiketter.


TA Elektronikk er din totalleverandør av merkeutstyr, vekter, plastkortutstyr, strekkodeutstyr samt mobilitetsløsninger. Med høy kompetanse er vi klare til å hjelpe din bedrift til å bli mer effektiv og med 30 års erfaring har vi ekspertisen dere trenger.
Vi har et stort lager standardstørrelse etiketter, og produserer også etiketter etter kundens ønske. Leverandør av Datamax, Intermec, Honeywell, TSC og Zebra etikettskrivere. Vi leverer RFID etiketter i standard størrelser og har RFID skrivere fra Zebra og Honeywell. Vekter og veiesystemer fra Ohaus, Kern, Laumas, Soehnle, TEO og Unisys. Plastkortskrivere fra Evolis, Fargo, Datacard, Hiti og Zebra samt rekvisita som fargebånd, plastkort, kortholdere etc. til de aller fleste produsentene på markedet. Innen strekkodelesere og håndterminaler tilbyr vi Zebra, Datalogic, Honeywell, Unitech m.fl. De siste årene har vi hatt økt fokus på mobilitetsprodukter som robuste nettbrett og smarttelefoner fra produsenter som Zebra, Honeywell, Getac, eCom, Pepperl+Fuchs, iSafe, Pixavi m.fl. Vi leverer også tilsvarende produkter til ATEX sone 1 og sone 2.

Vi jobber tett med våre kunder for å finne gode løsninger og har gjennom mange år opparbeidet oss et stort antall lojale kunder innen logistikk, detaljvarehandel, industri mm. TA Elektronikk er et av svært få firmaer i Norge som er sertifisert Zebra servicepartner og sertifisert performance partner hos Honeywell. Vi er også sertifisert samarbeidspartner med flere andre store produsenter i bransjen. Med kontorer i Oslo og Sandnes så kan vi tilby support og service til alle våre kunder over hele landet.

VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!