TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
24.august.2023

Kvitteringsruller - til de fleste kvitteringsskrivere

TA Elektronikk lagerfører flere typer thermoruller/kvitteringsruller. Svært gode priser på standardstørrelsen 80/80/12rullen.
Vår bestselger er standardstørrelsen 80/80/12. Dette står for 80mm bredde og 80m lengde med 12mm kjerne. Våre ruller passer i de aller fleste kvitteringsskrivere som tar denne størrelsen. Dette gjelder Epson, Star Micronics, Citizen, Brother med flere. Den kalles av denne grunn for kassarull, kassakvittering, kvitteringsrull, 80x80 rullen med flere.

Rullen har et varmefølsomt belegg som gjør at man ikke trenger verken blekk, toner eller karbonbånd for å skrive på kvitteringene. Skrivehodet i kvitteringsskriveren bruker varme for å skrive på materiale. Dette gjør at man ikke har ekstra kostnader med rekvisita. Våre bongruller gir klar og nøyaktig utskrift.

Fra 2. Januar 2020 bestemte EU at BPA (bisphenol A) er forbudt i thermopapir. Termopapir brukes i alt fra kvitteringer, billetter, etiketter og mer. Våre ruller er selvsagt BPA-frie og i henhold til alle lover og regler.
Vi har større mengder på lager og selger både per eske (30 ruller) og i hele paller. Ta kontakt med oss i dag for et knall-tilbud.

Bredde: 80 mm
Ytre diameter: 72 mm
Indre diameter på hylse/kjerne: 12 mm
Rull lengde: 75 meter
Emballasje: 30 stk. / eske