TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp

Vekt og veiing tilpasset ditt behov

Leverandør av vekter og veiesystemer til norsk industri og næringsliv

Kontrollvekter

Kontrollvekter er hos mange bedrifter en viktig del av den daglige driften og er uunnværlige i mange sammenhenger.
Vårt sortiment dekker bedriftens behov for brukervennlige, industrielle og holdbare kontrollvekter. Her er det et stort utvalg digitalvekter fordelt på mange veiekapasiteter og størrelser. Instrumentene kan skreddersys med ulike applikasjoner og grensesnitt til både programvare og etikettskrivere.
CufndEgXEAElq-b
065f2af2-ac53-4a06-9da6-c0ee159991f1

Rustfrie plattformvekter og pallevekter

Pallevekter og plattformvekter kan også leveres i rustfri utførelse og er dermed et førstevalg i fuktige og krevende miljøer. Kapasiteter og veieplatestørrelser kan tilbys i mange varianter. 

 » SE ALLE MODELLER
Ranger_Count_3000_Screw_Tare_g_Right

Tellevekter

Tellevekter brukes for å telle gjenstander raskt og effektivt. En tellevekt er en digital vekt som kan fortelle deg hvor mange f.eks skruer og muttere som er i en eske. Ohaus tellevekter er enkle i bruk lette å plassere med sin kompakte utførelse. TA Elektronikk har et stort utvalg av tellevekter

 » SE ALLE MODELLER
Aviator_5000_Left

Butikkvekter

Dette er prisutregnende vekter som brukes til alletyper butikk- eller torghandel. Med lett synlig instrument for både operatør og kunde er det raskt og enkelt å beregne vekt og pris. Vektene leveres i ulike kapasiteter og kan også utstyres med display på søyle.

 » SE ALLE MODELLER

Vi er spesialister på veiing og måleinstrumenter.

Vi hjelper deg å finne riktige digitalvekter tilpasset ditt behov og lagerfører de fleste standardvektene her i Norge. TA Elektronikk har avdeling i  Sandnes - Stavanger området samt egen avdeling i Oslo. Gjennom 28 år har vi opparbeidet oss en god forståelse og kunnskap over hvilke vekter og veieløsninger som passer til de enkeltes behov.

Digitalvekter og kontrollveiing er helt nødvendig i den daglige driften hos de fleste bedrifter. Vi leverer solide og pålitelige vekter fra flere kjente produsenter som Ohaus og Kern.  T.A Elektronikk er også eneste distributør som både lagerfører og utfører service og kalibrering  på Ohaus vekter i Norge. 
Defender_5000_TD52XW_Application1

Kranvekter

I vårt sortiment kan vi tilby robuste og solide kranvekter i ulike kapasiteter.
Vi fører et stort utvalg kranvekter, dynamometer og hengevekter i alle størrelser. Kapasiteter fra 300kg opp til 15tonn kan leveres. Vi har også spesialbygde kranvekter beregnet for bruk i båt. De fleste modellene leveres også med fjernkontroll for betjening av kranvektvekt. På våre industrielle modeller kan det velges mellom lakkert eller rustfritt stål. Det finnes også modeller som kan godkjennes for kjøp og salg klasse III.
ohaus-adventurer-review-11

Laboratorievekter, presisjonsvekter, analysevekter

Sammen med Ohaus har vi et av markedets største utvalg av presisjonsvekter for bruk innen alle laboratoriemiljøer.

De mest nøyaktige modellene har inndeling fra 0,01mg og vi har laboratorievekter med kapasiteter opp til 32000g. Dette er vekter som blant annet blir produsert i Sveits under strenge krav til produksjonsdeler og nøyaktighet. Sortimentet er stort og mangfoldig. Innen dette segmentet har vi også tørke og analysevekter som foretar en fuktighetsanalyse på en rask og nøyaktig måte. Vi kan tilby både IR-oppvarming og halogen til dette bruket.

 » Se alle modeller
6efac69f-e091-4f1e-a006-3303336e7588

Kontrollvekter, rustfrie vekter, bordvekter

Vi fokuserer på god service og rask leveringstid og lagerfører et bredt utvalg fra flere produsenter. Vi har også har eget serviceverksted i Norge noe som sikrer rask hjelp hvis det behøves.

Våre bordvekter og digitalvekter er utformet for å forbedre kvalitet og effektivitet. Vi tilbyr et bredt utvalg av robuste og driftssikre bord- og kontrollvekter. God brukervennlighet er viktig og med en vekt tilpasset kundens behov er man sikret en effektiv drift og nøyaktige veieresultater.

 » SE ALLE MODELLER

Vekt for veiing av kaffe - noe for enhver smak

I vårt sortiment kan vi tilby vekt for de fleste behov.
Har du behov for å veie dine råvarer slik at utbyttet og nøyaktigheten blir så optimal som mulig så har vi et stort utvalg av ulike vekter tilpasset ditt behov. Kaffen smaker bedre når den er riktig dosert. Spør oss om råd og anbefaling av digitalvekter til din bedrift.
coffe-scales

ATEX godkjente vekter for bruk i EX-soner

Vi leverer et bredt utvalg av EX-godkjente vekter for industriell bruk. Flere ulike modeller er tilgjengelig fra små kontrollvekter til store plattformvekter.

 » SE ALLE MODELLER
lodd_banner

Loddnormaler

TA Elektronikk leverer et stort utvalg av loddnormaler både som enkle lodd og hele loddsett. Vi kan levere loddnormaler i nøyaktighetsklassene E2, F1, M1 og M3.

 » SE ALLE MODELLER

Vekt for veiing av pizza - noe for enhver smak

I vårt sortiment kan vi tilby en vekt for de fleste behov. Vår trofaste pizzavekt har vært en bestselger i mange år.
Har du behov for å veie dine råvarer slik at utbyttet og nøyaktigheten blir så optimal som mulig så har vi et stort utvalg av ulike vekter tilpasset ditt behov. Pizzaen smaker bedre når den er riktig veid med en av våre digitalvekter. Spør oss om råd og anbefaling av vekt til din bedrift.
webpizzakampanje_utekst

Våre eksperter på vekter!

T.A Elektronikk er eneste distributør som både lagerfører og utfører service og kalibrering  på Ohaus vekter i Norge
kle_5540web
Espen Huseby
Senior salgskonsulent
Sted: Oslo
kle_5585web
Torfinn Austrått
Daglig leder
Sted: Sandnes
kle_5576web
Aavar Magnus Eide Stava
Serviceleder
Sted: Sandnes
TA-icons-chat-offline
Chat med oss: (Man-fre: 08:00 – 16:00)
TA-icons-phone_white
Ring oss: Telefon 51 66 65 17
TA-icons-email_white
E-post: post@taelektronikk.no
post@taelektronikk.no