Vekter

Vi leverer et stort utvalg av vekter

kategorie-haengewaagen

Vi hjelper deg å finne riktige vekter tilpasset ditt behov.

Din vekt leverandør i Norge med et bredt sortiment av vekter og veiesystemer
Vekt og kontrollveiing er helt nødvendig i den daglige driften hos de fleste bedrifter. Vi leverer solide og pålitelige vekter fra flere kjente produsenter som Ohaus og Kern.   T.A Elektronikk er også eneste distributør som både lagerfører og utfører service og kalibrering  på Ohaus vekter i Norge. En vekt fra oss skal vare i mange år og tilfredstille de ulike behovene som finnes i det norske markedet. Gjennom 25 år har vi opparbeidet oss en god forståelse og kunnskap over hvilke vekter og veieløsninger som passer til de enkeltes behov. Som seriøs distributør av vekt løsninger har vi også godkjenning fra Justervesenet som gir oss autorisert distributør status for salg av førstegangsverifiserte kontrollvekter OIML klasse III. 

Vi har levert Ohaus vekter i Norge siden 2007 og som hovedleverandør av Ohaus i Norge er vi eneste leverandør som både lagerfører og utfører service på Ohaus vekter i Norge.
defender-3000-washdown-01
Ohaus Defender 3000 rustfri vekt

Vi er trygge på at våre vekter tåler krevende miljøer.

Uansett hvilket miljø vektene skal benyttes i har vi en vekt som passer. I krevende miljøer med mye vann og søl har vi rustfrie vekter som tåler det meste. Fra rustfrie plattformvekter, kranvekter og pallevekter til mindre vanntette kontrollvekter med IP68.
 

TA Etikett ­ printer-programvare for merking av produkter med vekt.

Frittstående merkesystem med ditt produktregister direkte på etikettskriveren. Et perfekt valg både for små bedrifter og produsenter med behov for merking i produksjon. TA.Etikett støtter Matilsynets nye matinformasjonsforskrifter og næringsdeklarasjonsforskrifter. 

Systemet er tilpasset alt fra enkle løsninger  til større system der en kan ha ingredienser med allergenmerking, vekt og pris samt ulike totaletiketter. Systemet kan også brukes med produktdatabase i Excel. 

Benyttes blant annet av ; A. Idsøe AS | Jens Eide AS | Håland Kjøtt AS | Svindland AS | Lierne Viltforedling AS

 
web-merkesystem
Intermec PM43 med Ohaus vekt i produskjon hos Gabbas AS
img-hts-m2
Kern HTS kranvekt 

Vi fører et stort utvalg av kranvekter i alle størrelser, både lakkert og rustfritt

Vi fører et stort utvalg kranvekter, dynamometer og hengevekter i alle størrelser og til alle bruksområder. I vårt sortiment har vi nå det komplette utvalget av kranvekter fra den tyske produsenten Kern.

Vi har lang erfaring med å levere kranvekt og vår kompetanse betyr en trygg handel for deg.  Mange av våre solide kranvekter kan tilbys typegodkjent for kjøp og salg eller leveres med testsertifikater.
 

Ohaus vekter og veiesystemer for industrien

Vi er stolte av å ha levert vekter fra Ohaus i over 10 år. Med solide og brukervennlige vekter i alle kategorier er det alltid en trygghet å vite at Ohaus leverer kvalitet kombinert med vår erfaring og kunnskap. Dette gjør oss i stand til å yte den beste service og support ved behov. Vi kalibrerer og kan levere vekter ferdig godkjent for kjøp og salg.

Vi leverer mange forskjellige modeller av pallevekter og plattformvekter. Dette er utsyr vi kan kombinere med forskjellige vektinstrumenter, printere, datakommunikasjon og programvare. Har du behov for å telle lageret raskt så kan vi også tilby tellevekter. Kontrollvekter som er kompakte og modulmodeller hvor du kan tilpasse instrument og plattform etter eget ønske. 
En presentasjon av Ohaus - Produsent av vekter i  over 110 år.

Vekter

T.A. Elektronikk AS

Adresse Sandnes:  
Gravarsveien 18
4306 Sandnes
Adresse Oslo:   
Johan Scharffenbergs vei 91A
0694 Oslo
Telefon, sentralbord:   51 66 65 17

Direktetelefon avd. Oslo:   99 28 58 12
Epost, avd. Oslo:   espen@taelektronikk.no
Følg oss i sosiale medier:

T.A. Elektronikk AS

Adresse Sandnes:  
Gravarsveien 18
4306 Sandnes
Adresse Oslo:   
Johan Scharffenbergs vei 91A
0694 Oslo
Telefon, sentralbord:   51 66 65 17

Direktetelefon avd. Oslo:   99 28 58 12
Epost, avd. Oslo:   espen@taelektronikk.no
facebook hvit sirkel
Følg oss på facebook!