TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp

Strekkodeutstyr tilpasset ditt behov

Leverandør av strekkodelesere, håndterminaler, nettbrett, barcode scanner og smarttelefoner til norsk industri og næringsliv

Vi kan strekkodeutstyr! Spør oss!

Gjennom 28 år så har vi opparbeidet oss høy kompetanse på strekkodeutstyr og barcode scanners. Dette området omfavner mange kategorier; strekkodelesere, håndterminaler, nettbrett, smarttelefoner, barcode scanner og truckterminaler. Våre avdelinger i Sandnes og i Oslo kan bistå med å finne riktig produkt til riktig miljø. Vi kan tilby konkurransedyktige priser med særdeles kort leveringstid på strekkodeutstyret du ønsker. Ved større kvantum så vil også kunne tilby gunstige prosjektpriser. Ta kontakt med oss idag for et uforpliktende tilbud på strekkodeutstyr og barcode scanner til din bedrift.
intermec_sr61-2

Strekkodelesere / barcode scanner

Strekkodeleser er hos mange bedrifter en viktig del av den daglige driften og er uunnværlige i mange sammenhenger.
Vårt sortiment dekker bedriftens behov for brukervennlige, industrielle og holdbare strekkodelesere. Her er det et stort utvalg fordelt på mange bruksområder og lesetyper. Barcode scannere kan leveres til ulike applikasjoner og grensesnitt til både programvare og etikettskrivere.
powerscanm9100
ck65_2

Håndterminaler

Enten det er til kontorbruk eller til røft lagerbruk så kan vi levere håndterminal tilpasset ditt formål.

Vi kan levere håndterminaler fra de største produsentene på markedet i dag. Zebra, Honeywell, Unitech og Datalogic er bare noen av produsentene som er i vårt sortiment og det skal mye til om du ikke finner en håndterminal som er tilpasset ditt bruksområde. Vi har gjennom 20 år opparbeidet oss stor kompetanse og kan deremed hjelpe dere igang med nye digitaliseringsprosjekt.

 » Se alle modeller
ex80_1

Nettbrett/smarttelefoner

Digitaliseringen er igang og ved å bruke nettbrett eller smarttelefon kombinert med strekkodesystem så får man totaloversikt av systemet i håndholdt utgave.

I og med at man kan integrere strekkodelesere i nettbrett og smarttelefoner så får man en helt ny bruksfunksjon til eksisterende ERP- og lagersystem. Større skjerm, raskere prosessor og mer funksjonalitet gir mer oversikt og mobilitet i hverdagen. Dagens smarttelefoner fra Honeywell, Zebra og Datalogic er rugged med IP-grad opp mot IP67, integrert barcode scanner i tillegg til front- og backkamera. Ta kontakt idag så kan vi finne riktig konfigurasjon til din bedrift.

 » SE ALLE MODELLER

Har dere områder med EX-sone?

Vi kan også tilby EX-godkjent mobilt utstyr.
En del områder er EX-klassifiserte og krever industriell og rugged utførelse i tillegg til sonesertifiseringen. Vi har nettbrett, smarttelefoner og håndterminaler som møter alle krav innenfor sertifisering, robusthet og tetthet. Ta kontakt i dag så kan vi hjelpe dere i gang med riktig utstyr til deres bruk.
ex80_2

Våre eksperter på strekkodeutstyr!

kle_5523web
Paul Eirik Jourdan
Senior salgskonsulent
Sted: Sandnes
Husein
Husein Kartoev
Salgskonsulent
Sted: Oslo
kle_5540web
Espen Huseby
Senior salgskonsulent
Sted: Oslo
TA-icons-chat-offline
Chat med oss: (Man-fre: 08:00 – 16:00)
TA-icons-phone_white
Ring oss: Telefon 51 66 65 17
TA-icons-email_white
E-post: post@taelektronikk.no
post@taelektronikk.no