TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp

Plastkortutstyr til alle formål

Leverandør av plastkortutstyr til norsk industri og næringsliv

20 års erfaring med plastkort og skrivere

Vi hjelper deg å finne riktig plastkortskriver tilpasset ditt behov og lagerfører både skrivere og rekvisita her i Norge. TA Elektronikk AS har avdeling i  Sandnes - Stavanger området samt egen avdeling i Oslo. Gjennom 20 år har vi opparbeidet oss en god forståelse og kunnskap over hvilken skriver og hvilket utstyr som passer til de enkeltes behov enten man skal lage egne ID-kort, adgangskort eller andre type kort.
 
Img3813

Vi fører plastkortsortimentet til de store aktørene på markedet.

TA Elektronikk leverer plastkortutstyr fra de største aktørene på markedet idag. Vårt foretrukne merke er Evolis, men leverer også utstyr fra Fargo, Zebra, Datacard, Magicard med flere. Vi har flere kampanjer med innbytteavtale slik at dere kan oppgradere til nyeste skriver til en lavere kostnad. Ta kontakt idag for å høre hvilke løsninger vi kan tilby.
 
plastkortlogoer

Fargebånd

Vi leverer fargebånd til de aller fleste produsentene på markedet idag.
Vårt sortiment dekker alle de store plastkortaktørene. Vi kan leverer fargebånd av alle typer til konkurransedyktige priser og med korte leveringstider. Finner du ikke umiddelbart fargebåndet du er på jakt etter, fortvil ikke. Spør en av våre eksperter og vi vil sannsynligvis vil kunne hjelpe deg å skaffe det du er ute etter.
Spør oss!
 
primacy
a0028

Kombinasjoner kortholdere/snorer/jo-jo'er

Vi har satt sammen våre mest populære kombinasjoner med kortholdere, snorer, klips, id kortholder og jo-jo'er. DIsse pakkene er rimeligere enn å kjøpe enkeltdeler. Om du ikke finner det du leter etter så kan vi sy sammen en egen pakkeløsning til dere.

 » SE ALLE MODELLER
771cc-1000_901

Id Kortholdere

Kortholdere kommer i mange forskjellige varianter som kan brukes til mange forskjellige formål. Enten man skal ha ID-kort eller om man kun skal ha besøkskort til messer o.l. så er det alltid mulig å finne en kombinasjon som kan passe. De fleste id kortholdere kan leveres enten som stående eller liggende og har et stort utvalg av festepunkter. Vi kan også levere kortholdere og id kortholder med limfeste på baksiden eller med fastmontert jo-jo.

 » SE ALLE MODELLER
43111-5163

Snorer/lanyards

Det er ikke alltid det er nødvendig med id kortholder om man har hull i kortene. Da kan man fint benytte en snor eller lanyard som det ofte kalles, og feste snoren i selve kortet. Lavere kostnad og enkelt feste kan ofte være en god løsning til f.eks. festivaler, messer o.l.

 » SE ALLE MODELLER

Plastkortskrivere

Vi tilbyr plastkortskrivere til alle formål fra kjente produsenter som Evolis, Zebra, Datacard, Fargo m.m.
Vi har plastkortskrivere til alle formål, enten du skal trykke ID-kort, besøkskort, adgangskort, rabatt kort, id kortholder eller annet. Vi fører Evolis, Zebra, Datacard, Fargo, Magicard samt flere andre produsenter. Dermed kan vi tilby et bredt spekter av skrivere til alle formål og av alle kapasiteter. De fleste skrivere benytter vanlig thermo transfer teknikk, men vi har også skrivere som benytter den mer avanserte re-transfer teknologien hvis man vil ha det aller ypperste i utskriftskvalitet.
evolis_range
mifare_1k

Plastkort - hvite, fargede, RFID m.m.

Plastkort kan leveres i mange forskjellige former og farger. Hvite kort kan også leveres i flere forskjellige tykkelser, alt etter bruksområde (10/20/30 mil). Kortene kan også leveres med magnetstripe eller innebygd chip og antenne for bruk til adgangskort.
Vi har også et stort utvalg av fargede kort på lager for rask levering.

 » Se HELE UTVALGET
pp1

Forhåndstrykte plastkort

Dersom man ikke har egen plastkortskriver så kan vi levere forhåndstrykte kort. Her finnes et stort utvalg av muligheter for å skaffe seg et unikt kort. Ved større opplag så er det regningssvarende med forhåndstrykk, da kan man trykke eksempelvis variabel tekst med en egen plastkortskriver. Fordelen er raskere utskrift med sort trykk samt lavere utskriftskostnad.

 » SE MER HER

Allergi- og matmerkeløsninger

Vi har komplett allergi- og matmerkesystem i vårt sortiment
Merk produktene dine med egne plastskilt i tavleform. Mange forskjellige festemetoder finnes og programvaren som følger med er godt egnet for allergenmerking. 
Hvorfor velge plastkort til matvare- og allergenmerking? 
Hever helhetsinntrykket - Tåler vask - Lettleselig - Tidsbesparende!

I henhold til krav fra Mattilsynet så må alle som lager eller selger mat som ikke er ferdigpakket som for eksempel over disk, i restauranter, i kantine og ved catering, opplyse om ingredienser og allergener. Dette skal være synlig for kunder slik at de ikke behøver å spørre betjeningen. Det er i alt 14 bestemte allergener som må merkes og programvaren som medfølger inneholder alle symboler til disse 14 allergenene.
14
cardpresso

Programvare

Markedets beste programvare for design av plastkort leveres av Cardpresso. En svært lettfattelig programvare som de aller fleste vil kunne lære seg å bruke i løpet av kort tid. Kan leveres i flere utgaver alt ettersom hvilke funksjoner man behøver.

 » SE MER HER
regular-cleaning-kit_acl001

Tilbehør

Alle plastkortskrivere har behov for en rens i ny og ne. Behov for å lage avlange hull i kort? Vi kan leverer tilbehør til de fleste plastkortskriverne på markedet. Ta en kikk på utvalget vårt og dersom du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med oss idag så skaffer vi riktig produkt til dere.

 » SE UTVALGET VÅRT

Forhåndstrykte snorer/lanyards

I vårt sortiment kan vi også tilby forhåndstrykte snorer for enkel identifisering.
Vi kan levere forhåndstrykte snorer og lanyards til konkurransedyktige priser. Med logotrykk på snor vil man kunne oppnå god reklame samt enkel identifisering av ditt varemerke. Fungerer meget bra som give-aways på messer og til konkurranser. Mange utforminger kan gi dere et unikt uttrykk. Forskjellige bredder på snorer og forskjellige trykkmetoder for logo samt ulike festemetoder vil kunne bidra til denne identifiseringen.
lanyards_1

Våre eksperter på plastkortutstyr!

kle_5523web
Paul Eirik Jourdan
Senior salgskonsulent
Sted: Sandnes
kle_5576web
Aavar Magnus Eide Stava
Serviceleder
Sted: Sandnes
kle_5540web
Espen Huseby
Senior salgskonsulent
Sted: Oslo
TA-icons-chat-offline
Chat med oss: (Man-fre: 08:00 – 16:00)
TA-icons-phone_white
Ring oss: Telefon 51 66 65 17
TA-icons-email_white
E-post: post@taelektronikk.no
post@taelektronikk.no