Plastkortutstyr til alle formål

Leverandør av plastkortutstyr til norsk industri og næringsliv

20 års erfaring med plastkort og skrivere

Vi hjelper deg å finne riktig plastkortskriver tilpasset ditt behov og lagerfører både skrivere og rekvisita her i Norge. T.A. Elektronikk AS har avdeling i  Sandnes - Stavanger området samt egen avdeling i Oslo. Gjennom 20 år har vi opparbeidet oss en god forståelse og kunnskap over hvilken skriver og hvilket utstyr som passer til de enkeltes behov.
 
Img3813

Vi fører plastkortsortimentet til de store aktørene på markedet.

T.A. Elektronikk leverer plastkortutstyr fra de største aktørene på markedet idag. Vårt foretrukne merke er Evolis, men leverer også utstyr fra Fargo, Zebra, Datacard, Magicard med flere. Vi har flere kampanjer med innbytteavtale slik at dere kan oppgradere til nyeste skriver til en lavere kostnad. Ta kontakt idag for å høre hvilke løsninger vi kan tilby.
 
plastkortlogoer

Fargebånd

Vi leverer fargebånd til de aller fleste produsentene på markedet idag.
Vårt sortiment dekker alle de store plastkortaktørene. Vi kan leverer til særdeles konkurransedyktige priser og kort leveringstider. Om du ikke kan finne fargebåndet du er på jakt etter i listene under, ta kontakt med oss.
primacy
a0028

Kombinasjoner kortholdere/snorer/jo-jo'er

Vi har satt sammen noen populære kortholdere med snorer, klips og jo-jo'er. DIsse pakkene er rimeligere enn å kjøpe enkeltdeler. Om du ikke finner det du leter etter så kan vi sy sammen en egen pakkeløsning til dere.

 » SE ALLE MODELLER
771cc-1000_901

Kortholdere

Kortholdere kommer i mange forskjellige varianter, enten man skal benytte til eksempelvis ID-kort eller om man kun skal ha besøkskort til messer o.l. De fleste kan leveres enten stående eller liggende og har et stort utvalg av festepunkter. Vi kan også levere kortholdere med limfeste på baksiden eller med fastmontert jo-jo.

 » SE ALLE MODELLER
43111-5163

Snorer/lanyards

Det er ikke alltid det er nødvendig med kortholder om man har hull i kortene. Da kan man fint benytte en snor eller lanyard som det ofte kalles, og feste snoren i selve kortet. Lavere kostnad og enkelt feste kan ofte være en god løsning til f.eks. festivaler, messer o.l.

 » SE ALLE MODELLER

Plastkortskrivere

Vi tilbyr plastkortskrivere til alle formål fra kjente produsenter som Evolis, Zebra, Datacard, Fargo m.m.
Vi har plastkortskrivere til alle formål, enten du skal trykke ID-kort, besøkskort, adgangskort, rabatt kort eller lignende. Vi fører Evolis, Zebra, Datacard, Fargo, Magicard samt flere andre produsenter. Dermed kan vi tilby et bredt spekter av skrivere, alt fra thermo transfer skrivere til re-transfer skrivere.

 » SE HELE UTVALGET HER
evolis_range
mifare_1k

Plastkort - hvite, fargede, RFID m.m.

Plastkort kan leveres i mange forskjellige former og farger. Hvite kort kan også leveres i flere forskjellige tykkelser, alt etter bruksområde (10/20/30 mil). Kortene kan også leveres med magnetstripe eller innebygd chip og antenne for bruk til adgangskort.
Vi har også et stort utvalg av fargede kort på lager for rask levering.

 » Se HELE UTVALGET
pp1

Forhåndstrykte plastkort

Dersom man ikke har egen plastkortskriver så kan vi levere forhåndstrykte kort. Her finnes et stort utvalg av muligheter for å skaffe seg et unikt kort. Ved større opplag så er det regningssvarende med forhåndstrykk, da kan man trykke eksempelvis variabel tekst med en egen plastkortskriver. Fordelen er raskere utskrift med sort trykk samt lavere utskriftskostnad.

 » SE MER HER

Allergi- og matmerkeløsninger

Vi har komplett allergi- og matmerkesystem i vårt sortiment
Merk produktene dine med egne plastskilt i tavleform. Her har du forskjellige festemetoder, mulighet for allergenmerking og mye mer!
Hvorfor velge plastkort til matvare- og allergenmerking? Hever helhetsinntrykket - Tåler vask - Lettleselig - Tidsbesparende!

I henhold til krav fra Mattilsynet så må alle som lager eller selger mat som ikke er ferdigpakket, for eksempel over disk, i restauranter, i kantine og ved catering, opplyser om ingredienser og allergener. Dette skal være synlig for kunder slik at de ikke behøver å spørre betjeningen. Det er i alt 14 bestemte allergener som må merkes og programvaren som medfølger inneholder alle symboler til disse 14 allergenene.
14
cardpresso

Programvare

Vårt foretrukne designprogram til plastkortskrivere leveres av Cardpresso. Særdeles lettfattelig programvare som de aller fleste vil kunne bruke uten problemer. Kan leveres i flere utgaver alt ettersom hvilke funksjoner man behøver.

 » SE MER HER
regular-cleaning-kit_acl001

Tilbehør

Alle plastkortskrivere har behov for en rens i ny og ne. Behov for å lage avlange hull i kort? Vi kan leverer tilbehør til de fleste plastkortskriverne på markedet idag. Ta en kikk på utvalget vårt og dersom du ikke finner det du leter etter, ta kontakt med oss idag så kan vi skaffe riktig produkt til dere.

 » SE UTVALGET VÅRT

Forhåndstrykte snorer/lanyards

I vårt sortiment kan vi også tilby forhåndstrykte snorer for enkel identifisering.
Vi kan levere forhåndstrykte snorer og lanyards til konkurransedyktige priser. Med logotrykk på snor så vil man kunne oppnå god reklame samt enkel identifisering av ditt varemerke. Fungerer meget bra som give-aways på messer og til konkurranser. Mange utforminger kan gi dere et unikt uttrykk. Forskjellige bredder på snor, trykt eller vevd logo samt ulike festemetoder vil kunne bidra til denne identifiseringen.

 » SE MER HER
lanyards_1

Våre eksperter på plastkortutstyr!

T.A Elektronikk er eneste distributør som både lagerfører og utfører service og kalibrering  på Ohaus vekter i Norge
KLE_5523web
Paul Eirik Jourdan
Salg og service
Sted: Sandnes
KLE_5576web
Aavar Magnus Stava
Salg og service
Sted: Sandnes
KLE_5540web
Espen Huseby
Salgssjef
Sted: Oslo
TA-icons-chat_white
Chat med oss: Åpne chat
TA-icons-chat-offline
Chat med oss: (Man-fre: 08:00 – 16:00)
TA-icons-phone_white
Ring oss: Telefon 51 66 65 17
TA-icons-email_white
E-post: post@taelektronikk.no

T.A. Elektronikk AS

Adresse Sandnes:  
Gravarsveien 18
4306 Sandnes
Adresse Oslo:   
Johan Scharffenbergs vei 91A
0694 Oslo
Telefon, sentralbord:   51 66 65 17

Direktetelefon avd. Oslo:   99 28 58 12
Epost, avd. Oslo:   espen@taelektronikk.no
facebook hvit sirkel
Følg oss på facebook!