TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp

Hva er pakke i postkassen med RFID-sporing, og hvilke fordeler gir det?

Bruk av RFID etiketter sikrer bedre sporing gjennom hele leveringsprosessen og er anbefalt av Posten Norge. Vi har levert RFID løsninger siden oppstarten, og har god kompetanse på oppsett og installasjon.
Kunden kan følge pakken sin helt fra den er kjøpt til den ligger i postkassa.
Kunden kan følge pakken sin helt fra den er kjøpt til den ligger i postkassa.
I TA Elektronikk tilbyr vi komplette løsninger for RFID sporing. 

For å komme i gang med RFID sporing, trenger dere en godkjent RFID-skriver, RFID-etiketter og et program til å legge inn info, enten du bruker Mybring eller andre programmer. Vi anbefaler Zebra ZD500R, som er godkjent av Posten Norge. Skriveren dekker de fleste behov og med ekstern avruller kan det samtidig benyttes store etikettruller. Dette betyr mange sendinger uten å måtte bytte rull.  Zebra ZD500R er en kvalitetsskriver som er laget for mange utskrifter.  Ved behov kan vi også tilby en større Zebra ZT411 RFID-skriver ved et stort antall utsendelser. Med i totalpakken tilbyr vi også RFID-etiketter. RFID etiketter leveres i forskjellige størrelser og utforminger, alt etter bruk. Vi har hele utvalget til Zebra og Honeywell og kan også produsere på ønskede mål med rette antenner og chip. Standarden er 99 x 105 mm, som er den Posten Norge krever for "pakke i postkassen".  
 
Økt kontroll gjennom sporing med RFID.
Økt kontroll gjennom sporing med RFID.

RFID sikrer sporing gjennom hele reisen til pakken.

En pakke i postkassen med RFID sporing skannes mange flere steder enn en normal sending, og vil med andre ord være lettere å følge hvor den befinner seg. Pakken skannes på terminal, når den bytter bil osv. Dette gjør at kunden kan følge med selv, og bedriften slipper å få telefoner eller mail om hvor pakken befinner seg. Det er en ekstra service for kundene som får pakken levert helt hjem. I tillegg er det er smart løsning for de som sender mange små pakker, og det er tryggere ettersom RFID sikrer flere skanningspunkter som gir bedre oversikt.  Det er viktig å presisere at dette kun gjelder “Pakke i postkassen”, som er en tjeneste som leveres av Posten Norge. Her er det levering av varer fra en bedrift til privatpersoner. Send pakker opptil 5 kg rett til postkassen, og la dine kunder få varene rett hjem. Perfekt for deg som driver netthandel. 

Kjent teknologi
RFID er en forkortelse for Radio Frequency Identification, en teknologi for automatisk identifisering av fysiske objekter. Databrikken er ikke større enn et lite sandkorn, og har antenner som kan motta og svare på radiofrekvenssignaler fra en RFID-leser. Posten Norge har over 700 RFID-lesere på terminaler og distribusjonsenheter som i dag brukes til å måle og dokumentere leveringskvaliteten på både adresserte og uadresserte sendinger. Hver gang en sending merket med RFID passerer en RFID-leser, lagres dataene i Postens systemer.

Fordelen med å velge oss som leverandør er den store kompetansen vi har etter 30 år i markedet. I tillegg har vi verksted som kan utføre service og vedlikehold. Vi leverer også hjelp ved oppsett eller når dere trenger det, via fjernstyring eller telefon.  Ta kontakt i dag for tilbud på RFID-løsning til din bedrift!  

Se utvalg av RFID etikettskrivere her.