TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
27.juni.2022

Visor-Ex® 01 - smartbriller for ATEX sone 1

Nyheten Visor-Ex® 01 er godkjent for ATEX sone 1 og er fremtiden innen digital feltarbeider. Her kan du få opp tegninger eller sjekklister på skjermen og en spesialist kan guide deg gjennom operasjonen.
visor-ex 06
Som bildet viser har man kun vekten av selve enheten på hodet. Batteri og kommunikasjon skjer via enheter i beltet. Slik sikrer Visor-Ex® 01 at de er lettest på markedet.
På grunn av den globale pandemien har smartbriller blitt et nødvendig hjelpemiddel for bedrifter å takle reiserestriksjoner og opprettholde produksjon og vedlikehold. Visor-Ex® 01 kobler arbeidere og eksperter over hele verden sammen og lar dem arbeide tett uavhengig av posisjon. 

Disse raske "onsite" reparasjonene reduserer reise- og reparasjons-tid, samt store innsparinger i kostnadene. Den eliminerer potensiell nedetid av kritiske operasjoner og maskiner. Mobile arbeidere som bruker Visor-Ex® 01 har tilgang til digital flyt av arbeidsrutiner, sjekklister, instruksjonsmanualer og konstruksjonstegninger. I tillegg kan man få kompetanse og instruksjoner fra en spesialist på et helt annet sted. Dette reduserer sjansen for menneskelig feil og øker produktiviteten og sikkerheten på arbeidsplassen. 

Med økt batterikapasitet sikrer Visor-Ex® 01 nok batteritid til selv lange skift. De midtstilte kameraene og den unike optiske zoom linsen tilbyr et naturlig synsfelt for både brukeren men også for personen(e) som sitter i andre enden. "See what I see" funksjonen er optimal når man trenger ekspertise fra andre steder i verden til å hjelpe til med sin kompetanse. Stemmegjenkjenning og en "touch pad" gjør det mulig å bruke Visor-Ex® 01 selv i svært støyfulle omgivelser.  Systemet inkluderer en ekstremt kapabel smarttelefon, som for eksempel Smart-Ex® 02 DZ1, noe som gir en høy fleksibilitet. 


Noen fordeler: 
24/7 tilgang til eksterne spesialister/assistanse eliminerer utstyrets nedetid
 - Eksterne spesialister kan hjelpe mobile arbeidere i felt, i nåtid, ved å dele instruksjoner og kunnskap. 
Digital arbeidsflyt
 - På grunn av den digitale arbeidsflyten samt arbeidsrutiner og sjekklister kan feil unngås. Dette fører til økt sikkerhet og høyere produktivitet.
Økt sikkerhet og helsefokus for mobile arbeidere
- Med stemmestyring og en OLED skjerm som ikke er i veien for synsfeltet kan arbeideren ha begge hendene fri til å fokusere på oppgaven. 
Reduser opplæringstid
- Med Visor-Ex® 01 kan kunnskap enkelt deles mellom spesialister og arbeidstaker. Dette betyr at "on-the-job training" kan bli utført med en garanti om at det blir riktig på første forsøk. 
 
Telefon: 99 28 58 18
Epost: post@taelektronikk.no
post@taelektronikk.no