TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
02.januar.2024

Våre anbefalte skrivere for 2024 – Hvilke etikettskrivere forventer vi skal være våre bestselgere?

TA Elektronikk kommer med sin liste over anbefalte skrivere for 2024.
Anbefalte etikettskrivere 2024, Zebra ZD421d, Honeywell PD45S, Honeywell PX45 og Zebra ZT411.
Våre anbefalte etikettskrivere for 2024. Zebra ZD421d, Honeywell PD45S, Honeywell PX45 og Zebra ZT411.
Vi deler stort sett etikettskrivere inn i 2 kategorier. Direkte thermo og thermo transfer.
Direkte termisk skriver på et varmefølsomt papir ved hjelp av oppvarming av skrivehode. Maks holdbarhet ca. 6mnd.
Thermo transfer skriver ved å smelte inn et karbonbånd i etiketten. Lang holdbarhet og flere materialer å velge mellom.
Dere kan lese mer om forskjellene her. 
 
Videre kan vi dele skriverne inn i 3 størrelser/klasser.
 

Småskriver:

Den beste småskriveren på markedet er desidert Zebra ZD421d. Skriveren er godkjent av Posten/Bring og brukes av de fleste transportører og erstatter GK420 og ZD420. Norges mest solgte til fraktetiketter. Det er en skriver som er enkel å sette opp, rimelig i bruk og vår erfaring viser at den varer svært lenge. ZD421d er modul-basert, noe som betyr at man enkelt kan installere nettverksmodul eller wifi-modul i etterkant. Skriveren har 5 LED lys og 3 knapper. Det betyr at den er meget enkel i bruk. Skriveren er også rimelig.
Kjøp etikettskriveren Zebra ZD421d her. 
Mer info om ZD421 finnes her: https://www.zebra.com/us/en/products/spec-sheets/printers/desktop/zd421-series.html

Mellomklasse:

Vår anbefaling i denne klassen er Honeywell PD45S. Denne skriveren ble lansert i 2023 og ble svært godt tatt imot i markedet. Hos oss ble den raskt en bestselger og er vår klare anbefaling i mellomklassen. Skriveren har et nøyaktig fremtrekk, plass til store ruller etiketter og karbonbånd og en meget brukervennlig meny. Skriveren er også budsjettvennlig til å være av dette kaliberet.
Kjøp Honeywell PD45S her.
Mer info om PD45 finnes her: https://sps.honeywell.com/gb/en/products/productivity/printers/industrial/pd45s-pd45​

Industriskriver:

I industriklassen har vi flere gode løsninger. Skal skriveren brukes i fiskeindustrien vil vi anbefale Honeywell PX45 eller PX65. Dette er meget robuste skrivere som tåler tøft miljø og høye utskriftsmengder. Skriveren er fysisk identisk med de eldre versjonene PX4i og PX4ie som er svært godt kjent i fiskeindustrien.
Kjøp Honeywell PX45 her.

Skal skriveren brukes til annen type industri, enten det er oljebransjen/offshore eller i industrimiljø på land så anbefaler vi Zebra ZT411. Det er en skriver vi har svært god erfaring med som tåler høye utskriftsmengder godt, og er meget enkel i bruk. Skriveren brukes til alt fra små etiketter til tykke oiltags.
Kjøp Zebra ZT411 her.
 
Kjøper man etikett skriver fra TA Elektronikk får man hjelp til oppsett via TeamViewer med på kjøpet. En liten del av ekstra-servicen vi kan tilby.

Alt i alt ser det ikke ut til at det blir noen store overraskelser i 2024. Det kan hende det blir lansert noen skrivere i løpet av året som kan endre på listen, men det blir nok i stor grad samme skrivere som toppet listen i 2023.
Alle er svært gode skrivere av høy kvalitet som varer i mange år. Dette gjør at de også vil være våre bestselgere i 2024. Vi har som vanlig skrivere på lager og kan sende på dagen. Kort leveringstid og høy kompetanse er noe av det våre kunder kjenner oss for.

For flere artikler og blogginnlegg som er relevante kan dere se her.