TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
07.februar.2022

Trenger dere en vekt som tåler det helt ekstreme?

OHAUS Defender® 6000 Extreme Washdown IP69K med konstruksjon i syrefast stål (316), hermetisk forseglete veieceller i rustfritt stål. IP-gradering på hele IP68/IP69K . Tåler saltvann og svært krevende miljøer.
Vanntett kontrollvekt for blant annet fiskeindustri og saltvannsmiljøer. Knivbestandig frontpanel hindrer ødelagte display. Dette er en vekt som tåler både saltvann og tøffe arbeidsmiljø svært godt. IP69K betyr at vekten kan spyles direkte med varmt vann under høyt trykk uten å ta inn vann. Ekstrem-modellen Defender 6000 er en bordvekt som leveres i mange kapasiteter. Fra 3kg veiekapasitet med deling/oppløsning på 0,5g til 150kg veiekapasitet og 10g deling. Vektene fungerer både som gulvvekt og som bordvekt.
Vekten kan leveres i flere konfigurasjoner, som med søyle eller frontmontert display. Tilbys også med batteridrift med veldig lang brukstid; opptil 1600 timer kontinuerlig uten baklys da med LCD display og 45 mm høye tall. Finnes selvsagt også i versjon godkjent for kjøp og salg.

Ohaus Defender 6000 kan brukes i flere moduser som sjekkveiing med 3-farget kontrollindikasjon i grønt, gult og rødt lys. Dynamisk veiing (dyreveiing). Ta en gjennomsnittveiing over en tidsperiode for å ta hensyn til vibrasjoner eller andre forstyrrelser. Tellefunksjon for rask registrering av antall enheter plassert på vekt.


Nå også med kommunikasjon via Bluetooth/WiFi for direkte tilkobling til PC eller nettbrett. For registrering og innsamling av veiedata kan vi tilby programvare som kan installeres på et nettbrett eller PC.  Brukervennlig grensesnitt tilpasset en hektisk hverdag.