TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
16.mars.2022

TA Elektronikk leverte alt JerseyMeieriet hadde behov for av merking!

Kort leveringstid og høy kompetanse gjorde at Sonja valgte TA Elektronikk.
jerseym 01
JerseyMeieriet
Sonja Herikstad Skårland hadde et ønske om å utvikle gården i en ny retning, og vipps så var JerseyMeieriet påbegynt. Det startet i det små med Yoghurt-produksjon på kjøkkenbenken samtidig som det ble søkt midler fra Innovasjon Norge og byggetillatelse fra Time Kommune. Den 11. Desember 2021 var drømmen en realitet og butikken åpnet. Gårdsutsalget holder til i Herigstadvegen 110 på Bryne, og vi anbefaler å ta turen innom!

JerseyMeieriet tok kontakt med TA Elektronikk i slutten av Oktober, og ønsket hjelp til å finne merkeutstyr og vekter til oppstarten i Desember. Vi hadde en samtale for å kartlegge deres behov og endte opp med å tilby Epson TM-C3500 fargeetikettskriver med etiketter i to størrelser for å merke islokk, melkeflasker og mer. "Vi har kjøpt noe emballasje som er ferdig trykt, men man må kjøpe svært store opplag for at prisene skal være bra. Med en egen etikettskriver som skriver fullfarge har man en veldig fleksibel løsning. Ønsker man en ny smak er det bare å ta ut ønsket antall og starte produksjonen." skryter Sonja.
 
jerseym 02I tillegg hadde de behov for vekt til å veie ingredienser underveis i produksjonen. Her endte vi opp med en Ohaus Ranger 3000 vekt med 30 kg kapasitet og hele 1 grams oppløsning. Vi har levert Ohaus kvalitetsvekter i over 20 år og er trygge på kvaliteten de leverer.

Til slutt hadde de behov for merking av varer med pris basert på vekt. Da kommer vårt egenutviklede TA Etikett til sin rett. Systemet består av en vekt koblet sammen med en etikettskriver. Man designer ønskede etiketter på PC og overfører de til programmet på skriveren. Da velger man bare ønsket etikett i displayet på skriveren og når vekten får et stabilt signal kommer det ut en etikett. Her kan man regne ut pris basert på kilopris, automatisk merking av pakkedato, utløpsdato og allergenmerking.

Sonja forklarer at de utvidet med antall produkter for hver måned som går. I hovedsak er det meieriprodukter fra rasen Jersey som står for flesteparten av produktene, men noe av kjøttet er Angus. Jerseykyr er relativt små i kroppen og egne seg ikke så godt til kjøttproduksjon utdyper Sonja. Og på sikt ønsker vi å starte osteproduksjon skyter hun inn. 
jerseym 03I butikken har de en stor fryser stående med et stort utvalg av is med forskjellig smak. Det produseres is jevnlig, og i tillegg til deres faste smaker prøver de seg frem med nye og spennende varianter. «Vi har enda ikke tatt bort noen varianter, det blir bare flere» smiler Sonja.

Per i dag er det fremsnakk fra fornøyde kunder samt sosiale medier hvor hoveddelen av markedsføringen skjer. Ta gjerne en tur innom facebook-siden til JerseyMeieriet for å holde deg oppdatert. TA Elektronikk takker for tilliten og ser frem til et videre godt samarbeid.