TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
13.januar.2023

TA Elektronikk - Hvem er vi?

TA Elektronikk er deres totalleverandør av etiketter, etikettskrivere, vekter, plastkortutstyr, mobilitetsløsninger samt ATEX-utstyr. Med høy kompetanse er vi klare til å hjelpe din bedrift til å bli mer effektiv og med over 30 års erfaring har vi ekspertisen dere behøver.
sandnes ulf 2022
TA Elektronikk er en norsk bedrift med 30 års erfaring som har spesialisert seg på salg og support til ulike industrier. Som er ledende leverandør tilbyr vi et komplett utvalg av etiketter og etikettskrivere, vekter, plastkortutstyr, strekkode- og Atex produkter. Våre ansatte besitter høy kompetanse, og sammen med kundene våre jobber vi for å skreddersy løsninger etter deres behov. Noen av våre største samarbeidspartnere er Zebra, Honeywell, Ohaus, TSC, Evolis, Datalogic, eCom. 

Sandnes
Vi i TA Elektronikk er opptatt av kvalitet og pålitelighet. Før varer blir sendt ut blir det utført kvalitetskontroll for kundens sikkerhet. I tillegg til å tilby varer av høy kvalitet, tilbyr vi også god service og rask levering. Vårt hovedkontor er i Hoveveien på Sandnes. Her har vi foruten kontorer og administrasjon også et stort lager med et bredt utvalg av produkter samt egen serviceavdeling med verksted. Dette gjør at vi kan levere både varer og tjenester raskt og effektivt til våre kunder.  Alle ordre som mottas før kl 14:00 sendes alltid samme dag. I Sandnes har vi 7 ansatte i tillegg til våre 2 selgere i Oslo.

Oslo
Gjennom 14 år lokalt forankret i Oslo har vi opparbeidet oss bred kunnskap og erfaring om ulike bedrifters behov på Østlandet. Salgsteamet i Oslo inkluderer Espen Huseby og Husein Kartoev, og har adresse Olaf Helsets vei 5. Der har vi hyggelige møterom og demoprodukter tilgjengelig. Vi tar også svært gjerne et besøk til kunder som ønsker en uforpliktende prat om våre velkjente produkter. – Komplette løsninger fra en lokal leverandør!

Skulle uhellet være ute med din etikettskriver eller et annet produkt levert av oss har vi dyktige fagfolk som gir den nødvendige support raskt og effektivt. Vi driver også utstrakt fjernstyrings hjelp for mest mulig effektiv support. Vårt support-team er meget dyktige og løser de fleste problemer raskt over telefon. 

TA Elektronikk er et solid og trygt valg for bedrifter som behøver kvalitetsprodukter og en leverandør man kan stole på. Ønsker dere å vite mer om oss og våre produkter, sjekk vår nettside eller ta kontakt med en av oss i dag.

VELG TRYGT – VELG FAGFOLK – SPØR OSS!