TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
27.juni.2023

Profesjonelle billetter fra TA Elektronikk - Perfekt for din messe!

Vi tilbyr skreddersydde billettløsninger som vil heve kvaliteten på din messeopplevelse. Vår løsning gir deg fleksible alternativer ved bruk av Epson fargeskriver og spesialdesignede billetter.
Med våre unike etiketter som kan brettes sammen, vil din bedrift få individuell tilpasning og profesjonell representasjon. La oss fortelle deg mer om hvorfor våre billetter er den perfekte løsningen for din messe!
 

Standardstørrelser for rask levering.

Vi forstår at tid er viktig når du arrangerer en messe, derfor tilbyr vi definerte standardstørrelser som sikrer rask levering. Vårt utvalg inkluderer størrelser som 54 x 86mm, 96 x 82mm, 96 x 134mm og 102 x 82mm. Uansett hvor stor eller liten din messe er, har vi en løsning som passer dine behov og sikrer at billettene er klare i god tid før arrangementet.
 

Fleksible alternativer.

Vi vet at hver messe er unik, og derfor tilbyr vi fleksible alternativer for å imøtekomme dine spesifikke behov. Våre billetter kan enkelt brettes sammen, og gir deg friheten til å tilpasse dem med din bedrifts logo, farger og annen relevant informasjon. På denne måten kan du være sikker på at billettene ikke bare gir tilgang til arrangementet, men også reflekterer din merkevares identitet på en profesjonell og minneverdig måte. Du kan til og med skille forskjellige grupper, som utstillere og besøkende, ved bruk av forskjellige billetter.

Fleksibilitet og brukervennlighet.

Våre billetter er designet med fokus på enkelhet og brukervennlighet. Etikettene kan enkelt brettes sammen, noe som gjør dem praktiske å håndtere og oppbevare. Dette gir en problemfri løsning for registrering og adgangskontroll på ditt arrangement. Våre billetter kan raskt skrives ut når besøkende registrerer seg, noe som gir en effektiv og smidig opplevelse for både arrangører og deltakere.

Slitesterke alternativer.

For arrangementer som krever ekstra holdbarhet, tilbyr vi slitesterke billetter som tåler røff behandling og langvarig bruk. Våre billetter er laget av materialer av høy kvalitet, noe som sikrer at de holder seg i god stand gjennom hele arrangementet, uavhengig av påkjenninger som fuktighet eller slitasje. Du kan være trygg på at våre billetter vil vare gjennom hele messen uten å miste sin profesjonelle og tiltalende utforming.

Konklusjon.

Med TA Elektronikks billettløsninger kan du effektivt håndtere registrering og adgangskontroll på din messe på en profesjonell og problemfri måte. Våre skreddersydde billetter, som kan produseres ved hjelp av Epson fargeskriver, gir deg muligheten til å tilpasse dem etter din bedrifts identitet og behov. Med rask levering av standardstørrelser og fleksible alternativer for individuell tilpasning, kan du være trygg på at billettene vil representere din merkevare på en imponerende måte.

Gi dine deltakere en enkel og effektiv opplevelse med våre praktiske billettløsninger. Med TA Elektronikks pålitelige etiketter og fargeskriverteknologi kan du skape en profesjonell atmosfære som imponerer både utstillere og besøkende. Ta kontroll over billettprosessen på din neste messe med TA Elektronikks effektive og profesjonelle billetter. Kontakt oss i dag for å utforske de ulike alternativene og finne den perfekte løsningen som passer dine behov. Gjør din messeopplevelse minneverdig og vellykket med våre kvalitetsbilletter.