TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
06.juni.2023

Produser egne gavekort med plastkortskriver fra TA Elektronikk - En innovativ og skreddersydd løsning

Å tilby personlig tilpassede gavekort er en effektiv strategi for å øke oppmerksomheten rundt din bedrift samtidig som du gir kundene en praktisk gaveidé. Med plastkortskrivere fra TA Elektronikk får du muligheten til å lage og skrive ut dine egne gavekort på en profesjonell og enkel måte.
Å tilby personlig tilpassede gavekort er en effektiv strategi for å øke oppmerksomheten rundt din bedrift samtidig som du gir kundene en praktisk gaveidé. Med plastkortskrivere fra TA Elektronikk får du muligheten til å lage og skrive ut dine egne gavekort på en profesjonell og enkel måte. I dette blogginnlegget skal vi utforske hvordan du kan dra nytte av plastkortskrivere for å produsere gavekort, samtidig som vi vil vektlegge de spesifikke fordeler det kan gi sluttkunden.
 
Skap dine egne gavekort:
Med vårt utvalg av plastkortskrivere får dere verktøyene dere trenger for å skape imponerende og skreddersydde gavekort. Disse skriverne gir dere muligheten til å designe og produsere gavekortene på et øyeblikk, uten behov for eksterne trykkerier eller lange ventetider. Se gjerne vår bestselger Evolis Primacy 2. 
 
Fordelene ved å lage egne gavekort:
 
 • Fleksibilitet: Ved å produsere egne gavekort har dere fullstendig kontroll over design, innhold og antall. Dere kan enkelt tilpasse gavekortene etter deres behov og gjøre endringer når det er nødvendig, for eksempel ved logoendringer eller kampanjer.
   
 •  Tidsbesparelse: Ved å ha en plastkortskriver tilgjengelig kan dere umiddelbart produsere de gavekortene dere trenger, uten å være avhengig av eksterne leverandører. Dette er spesielt verdifullt i situasjoner hvor dere må lage eller erstatte gavekort raskt. 
   
 • Økonomisk: Ved å produsere gavekortene internt kan dere oppnå betydelige kostnadsbesparelser sammenlignet med å bestille fra eksterne trykkerier. Dere betaler kun for utstyret og materialene, og unngår dyre trykkeriavgifter og fraktkostnader.
   
 •  Tilpasning og merkevarebygging: Med egen plastkortskriver kan dere skreddersy gavekortene etter bedriftens design og merkevareidentitet. Dere kan inkludere bedriftens logo, farger og annen relevant informasjon som styrker gjenkjennelsen og gir et profesjonelt uttrykk. 
   
 • Rask levering: Skulle dere oppleve behov for ekstra gavekort i siste øyeblikk, kan dere enkelt skrive ut flere på bare noen få minutter. Dette gir dere fleksibilitet til å håndtere økt etterspørsel og unngå å gå tom for gavekort i travle perioder.
Hvorfor velge TA Elektronikk som leverandør?
Med over 30 års erfaring i bransjen har vi bygget opp høy komptanse på feltet. Vi leverer plastkortskrivere fra de største merkene og har eget sertifisert verksted. I tillegg har vi et team med serviceteknikere som er behjelpelige via telefon og fjernstyring om dere skulle få trøbbel. Vi har de fleste varene på lager i Sandnes og sender samme dag. Vi ønsker å skille oss ut fra nettbutikkene ved å tilby kompetanse og menneskelig kontakt. 

Konklusjon:
Ved å investere i en plastkortskriver for å lage egne gavekort, kan du dra nytte av en rekke fordeler. Du får full kontroll over design, tilpasning og produksjonstid, samtidig som du oppnår kostnadsbesparelser og styrker din bedrifts posisjon på markedet. Utforsk TA Elektronikks utvalg av plastkortskrivere i dag og ta det første skrittet mot å skape imponerende og skreddersydde gavekort for dine kunder.

 fgfgf
Vår spesialist Paul Eirik har svært lang erfaring og vil gjerne hjelpe våre kunder med å finne riktig plastkortskriver.