TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
11.mars.2021

Hvordan unngå ulykker på arbeidsplassen din? Løsningen kan være synlige etiketter med farge som varsler fare både inne og ute.

Det er viktig med synlig og effektfull merking med farge både innendørs og utendørs for å minske risikoen for ulykker og død. Vi kan tilby synlig skiltmerking og langtidsholdbare etiketter. Vi har både GHS merking og CLP merking, spør oss i dag!
Synlig merking med LabelMax etikettskriver hindrer uhell på arbeidsplassen og gir et tydelig budskap.
Synlig merking med LabelMax etikettskriver hindrer uhell på arbeidsplassen og gir et tydelig budskap.
Hva kan du få til med en egen etikettskriver som skriver ut ferdigtilpassede fareetiketter og symboletiketter på din arbeidsplass?
Har du merkesystem fra LabelMax er det raskt og enkelt å lage egne skilt, fareetiketter eller oppmerking med fargeekte trykk som holder i årevis selv ute i tøft miljø.  Med egen skriver på plass har du en større fleksibilitet til raskt å trykke symboletiketter før uhellet innntreffer. Sammen med etikettskriveren leveres det med en svært enkel og brukervennlig programvare hvor du enkelt kan tilpasse din etikett med mange symboler og tegn som allerded er innebygd i programmet.  Vil du komme igang med vår bestselger raskt kan du gå til LabelMax SP3 merkesystem.

Hva med etikettene og fargebånd som benyttes til LabelMax-etikettskriver?
Etikettene leveres i 14 forskjellige farger, men det er også mulig å bestille spesialfarger. I tillegg leveres etiketter ferdig utstanset i alle mulige former og størrelser. Det finnes flere typer lim, der den ene fester med en gang og den andre har herdetid. Max Premium Plus er et mye mer aggressivt lim som fester umiddelbart og for urene overflater er dette definitivt limet som skal velges. Etikettene er laget av vinyl, som er et utrolig slitesterk materiale. 
Karbonbånd, altså båndet som brukes for å skrive tekst, symboler, logo finnes i åtte standardfarger.
Se hele vår produktkatalog her.

Vi fører etiketter som følger alle krav til GHS merking og CLP merking. Spør oss gjerne! 
labelmax blogg 2 a
Joakim viser hvordan SignMax brukes for å få ut egendesignede etiketter. Ved siden av skriveren står en ny rull klar til å settes inn når han skal bytte farge. SignMax gir også muligheten til å skrive ut store etiketter/skilt ved å dele utskriften i for eksempel 3, som den gule trekanten med Ex.

Svakheten til de fleste andre løsninger på markedet

Farger som gult, rødt, oransje, lilla, grønn er veldig utsatt for UV stråler. Fargene forsvinner allerede etter relativt kort tid når de står utendørs utsatt for sol, vær og vind, enten det er blekk, laser eller ferdig trykte etiketter som man kjøper fra trykkeri. I tillegg vil vanlige fargeetiketter etter hvert begynne å sprekke opp og ta fysisk skade av tøffe miljø. Enkelte trykkerier prøver seg med en jukseløsning ved å legge en ekstra beskyttelsesetikett over den originale, noe som selvfølgelig både er kostnadskrevende og tungvint. Fargene vil kunne holde noe lengre, men allikevel ikke i nærheten like lenge som Labelmax sine etiketter.

Hva skiller LabelMax fra konkurrentene?
Det som skiller produktene i LabelMax serien fra andre leverandører er at etikettene er gjennomfarget, og bruker en spesiell farging som ikke blir påvirket av UV-stråling. De holder seg fargeekte og blir ikke slitt, selv etter 10 år ute i vær og vind. En normal fargeetikett vil falme betydelig etter kun noen få måneder. Kvalitetsmessig er det enorme forskjeller i materiale, og her er LabelMax vårt beste kort. I tillegg er det ofte dyrt å bestille inn små kvantum av det som skal merkes. Her kan du enkelt og sømløst endre hver eneste utskrift etter behov. Har deres bedrift et moderat forbruk av etiketter vil denne løsningen kunne være både tid- og kostnadsbesparende. Merkene kan fås i mange former og farger, og etikettrullen er innkapslet slik at skifte av rull er meget enkelt.
labelmax alu plateForskjellen på LabelMax og andre fargeskrivere vises tydelig i dette bildet. TA Elektronikk har en aluminiumsplate hengende ute, som gir oss en god simulering av hva kundene opplever. Fareskiltet har hengt siden August 2012, og er tilnærmet nytt. Rundt henger det andre etiketter som også ble skrevet ut med farge, men som nå er helt hvite fra solen. Disse har til sammenligning kun hengt siden Starten av 2017. 

Vi i TA Elektronikk har ført LabelMax i lengre tid, og har hatt test-etiketter hengende ute i mer enn 10 år. Fargene er enda like sterke og trykket er like lett leselig. Dette er helt spesielt, og kanskje den aller beste løsningen som er på markedet. Våre kunder er godt fornøyde, og vi kan varmt anbefale dette som en permanent merkeløsning.
Se hele vårt produktutvalg av LabelMax her.
Telefon: 99 28 58 18
Epost: post@taelektronikk.no
post@taelektronikk.no