TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
27.mars.2023

Honeywell PD45S

Den helt nye mellomklasseskriveren fra Honeywell er en fremtidsrettet kvalitetsskriver bygget på erfaringen fra PM42 og PM43. PD45S har høy utskriftshastighet, stor skjerm og flere valgmuligheter. Skriveren er lillebroren til vår bestselger PM45.
Skriveren er en mellomklasse-skriver i industriklassen. Det betyr at skriveren kan ta både 25mm, 40mm og 76mm kjernestørrelse. Den kan også bruke store ruller karbonbånd, noe som betyr opp til 450m lengde. I tillegg har skriveren en kraftig aluminiums ramme og et industrielt skrivehode.

Spesielt for Honeywell PD45S er den patenterte «dual sensor positioning technology». Skriveren har 2 fotoceller, noe som sikrer ekstrem nøyaktighet ved kalibrering. Dette er unikt i markedet og noe som virkelig får PD45S til å skille seg ut i mengden. Skriveren har også doble media guider og to sett med hendler for justering av trykk på skrivehode.
 

«Skriveren er svært enkel i bruk og sikrer ekstrem presisjon. Vi har svært god erfaring med Honeywell PD45S og har brukt mye tid på testing siden vi fikk den første demo-skriveren i fjor. Vi er trygge på at dette er et solid valg for våre kunder»  sier Jo Henning Selsvik som er teknisk leder i TA Elektronikk.


Som i de andre skriverne fra Honeywell og Intermec kan man svært enkelt ta ut skrivehode for å skifte. Man kan også fjerne den frontmonterte fotosensoren for å enklere ha tilgang til fremtrekksvalse.

Skriveren kan leveres i både 203 dpi (lagerført) og 300 dpi (2-3 dagers leveringstid) oppløsning. Den har en stor fargeskjerm og enkel meny som man betjener via pil-knappene. Utskriftshastigheten er på hele 250mm/sek, noe som er klasseledende. Honeywell PD45S leveres som standard med nettverkstilkobling, serietilkobling og USB-tilkobling. Det finnes flere opsjoner tilgjengelig som Wifi, Label Taken Sensor, intern oppruller med mer. For å finne spesifikasjonsark og mer info kan du trykke her.

Vi vil anbefale skriverne til alle som skal ha en mellomklasse industriskriver som ikke er for kostbar. Skriveren er uten tvil den som gir mest skriver for pengene, og vår desidert anbefalte skriver. Enten den skal brukes på kontor, lager eller i lett industri er dette et godt valg.

TA Elektronikk har over 30 års erfaring i bransjen og er som sertifisert partner kanskje Norges beste på Honeywell. Vi har et stort varelager og store mengder deler på vårt verksted. Spør oss gjerne om hjelp, vi kan service! Og som vi sier i vårt slagord: Velg trygt – bruk fagfolk – spør oss!