TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
11.april.2024

Etiketter som tåler ekstremt høy temperatur - inntil 1250 grader!

For rask og enkel merking av metall under produksjon. Skrives ut på etikettskriver og limes på, enklere blir det ikke. Bedre sporing gir færre feil .
heatproof-banner-06-1500x630
Introduksjon til varmebestandige etiketter
I dagens industri hvor sporbarhet blir mer og mer nødvendig og kostnadene ved feil kan bli veldig store har man i dag endelig klart å utvikle varmebestandige etiketter med eller uten lim. Etikettene gjør at man enkelt kan få full sporing på produkter som tidligere har vært vanskelige å merke på en god og enkel måte. Disse innovative etikettløsningene tåler ekstreme temperaturer helt opp til 1250°C, noe som gjør dem ideelle for bruk i krevende industrielle miljøer som stål- og aluminiumsproduksjon.
 
Nødvendigheten av nøyaktig identifisering
Nøyaktig identifisering er avgjørende for å minimere risikoen for menneskelige feil, forbedre sikkerhet og øke produktiviteten. Uten pålitelig merking kan kostbare feil som blandede partinummer og tap av inventaroversikt forekomme, noe som kan føre til betydelige økonomiske tap.
 
Fordeler ved å bruke løsningen fra TA Elektronikk
Det er for mange et problem at produktene har alt for høy temperatur under produksjon til at varene kan merkes. Dermed må de settes til side for å kjøle seg ned, og allerede her risikerer man å blande sammen produkter. Våre varmebestandige etiketter tilbyr en pålitelig løsning for disse utfordringene. Ved å forbedre prosesskontroll og partiidentifikasjon fra produksjonspunktet, reduseres risikoen for kundeklager og kostbare returer.
 
Globale applikasjoner og industriell anerkjennelse
Disse etikettløsningene brer om seg i bruk og er i dag i daglig bruk hos over 200 bedrifter globalt innen aluminium, stål, produksjon og keramikkindustri. Dette gjør at vi er trygge på at produktet fungerer som forventet.
 
Håndterminaler og strekkodelesere for digital for avlesing
Ved å benytte strekkoder på produktene i tillegg til tekst kan denne informasjonen også avleses digitalt ved hjelp av en telefon, nettbrett, håndterminal eller strekkodeleser. Strekkodene kan ved hjelp av ny teknologi nå leses av på avstander inntil 20m fra produktene. Det vil være en stor fordel, slik at man slipper å ha ansatte for nært produktene som holder ekstrem høy varme og/eller er store og uhåndterlige. Ved å integrere slike løsninger kan bedrifter ytterligere minimere sjansen for menneskelig feil og sikre nøyaktig innsamling av data. I tillegg gir det et bedre arbeidsmiljø og bedre sikkerhet for de ansatte.

Komplett leverandør
Vi er en komplett leverandør som leverer alt man behøver til en slik operasjon. 
Med over 30 års erfaring med etikettskrivere har vi høy kompetanse og et stort varelager for å kunne tilby den riktige skriveren til kundens behov. Vi har skrivere designet for røff industribruk, som passer perfekt med disse etikettene. I tillegg har vi et stort utvalg strekkodelesere, håndterminaler, nettbrett og andre skanne-løsninger som gjør driften mer sømløs. En av fordelene av å kjøpe fra oss er god service, et solid support-team og mulighet til å få hjelp til oppsett. 
 
Ta kontakt i dag for mer informasjon.
Epost: post@taelektronikk.no
Telefon: 99285818