TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp

Håndterminaler, nettbrett og smarttelefoner

Leverandør av ATEX-utstyr til alle EX-soner!

ATEX-approved mobile devices

Vi hjelper dere å finne riktig mobilt utstyr tilpasset dere behov, enten det er til ATEX sone 1 eller ATEX sone 2. TA Elektronikk AS har avdeling i Sandnes-Stavanger området samt egen avdeling i Oslo. Gjennom 28 år har vi opparbeidet oss en god forståelse og kunnskap over hvilket mobilt utstyr som passer til de enkeltes behov.

Strekkodeutstyr i kombinajon med mobilitet er helt nødvendig når bedrifter skal igang med digitalisering enten det er til bruk på kontor eller til bruk i EX-sertifiserte soner. Vi leverer primært EX-sertifisert utstyr fra eCom, Getac, Bartec og Zebra. Med alle sertifiseringer og dokumentasjon i orden så er disse produsentene et klart førstevalg.
MAC0008015_rgb

Våre EX-godkjente mobilitetsprodukter leveres enten som smarttelefon, nettbrett eller håndterminal.

TA Elektronikk AS leverer produkter innen mobilitet fra anerkjente produsenter som f.eks. eCom, Getac, Bartec, Honeywell og Zebra (som har tatt over Xplore Technologies). Vi kan levere både Android og Windows  til nettbrett, mens smarttelefoner leveres kun med Android. Tilbehør i form av bærevesker, ladere, smartklokke osv. er bare noe av det som kan skaffes. Ta kontakt i dag for et uforpliktenede tilbud!
 
logo_atex

Smarttelefoner

Smarttelefoner er hos mange bedrifter en viktig del av den daglige driften og er uunnværlige i mange sammenhenger.
Vårt sortiment dekker bedriftens behov for brukervennlige, industrielle og EX-godkjente smarttelefoner. Her er det et stort utvalg fordelt på flere produsenter og type utseende.
MAC0005979_rgb
Smart-Ex_02_360_176

Smarttelefoner

Alle våre ATEX-sertifiserte smartelefoner er rugged og kan benyttes i enten sone 1 eller sone 2. Leveres med Android OS, kan benytte SIM-kort og har to kamera.

 » SE ALLE MODELLER
tab-ex03_02

Nettbrett/tablets

Ved digitalisering i bedriften så oppstår behovet for større skjermer. Våre ATEX-godkjente nettbrett leveres med 8" (mulighet for 10" på sone 2) skjerm med Gorilla glass. Kan leveres for sone 1 og sone 2.

 » SE ALLE MODELLER
mc92ex1_1

Håndterminaler

Behov for mer tradisjonelle håndterminaler med tastatur? Alle våre ATEX-sertifiserte håndterminaler er rugged og kan benyttes i sone 1 eller sone 2. Leveres med Android OS, kamera/skanner osv.

 » SE ALLE MODELLER

Har dere områder utenfor EX-sone?

Vi kan også tilby rugged og ultra-rugged mobilt utstyr.
En del områder er ikke EX-klassifiserte, men krever allikevel industriell og rugged utførelse. Vi har nettbrett, smarttelefoner og håndterminaler som møter alle krav innenfor robusthet og tetthet. Ta kontakt i dag så kan vi hjelpe dere i gang med riktig utstyr til deres bruk.
TabActive20

Våre eksperter på EX-godkjente mobilitetsprodukter!

T.A Elektronikk er approved partner hos eCom, og fører merker som Pixavi, Honeywell, i.safe med flere. 
Lang kompetanse i markedet sikrer kunnskap og hjelp om det skulle være behov. 
kle_5523web
Paul Eirik Jourdan
Senior salgskonsulent
Sted: Sandnes
20201126_132918_Henrik
Henrik Haga
Salgskonsulent
Sted: Sandnes
TA-icons-chat-offline
Chat med oss: (Man-fre: 08:00 – 16:00)
TA-icons-phone_white
Ring oss: Telefon 51 66 65 17
TA-icons-email_white
E-post: post@taelektronikk.no
post@taelektronikk.no