TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
06.mai.2021

Plastkortskriver - Produser dine egne plastkort uavhengig av bruksområde

De aller fleste bedrifter har behov for en form for plastkort i hverdagen sin. Enten det gjelder IDkort, adgangskort, kort til merking av matvarer eller ønsker mer eksklusive visittkort.
Plastkortskriver - Produser dine egne plastkort uavhengig av bruksområde
Mange er ikke klar over hvor enkelt det er å både designe og skrive ut plastkort selv. En plastkortskriver som Evolis Primacy, plastkort, et fargebånd og det medfølgende programmet Cardpresso XXS er alt som trengs! Se vår kampanje under!
 
Fordeler
Fordelen med å kunne skrive ut egne kort selv er at man ikke har noe krav om antall, og man kan gjøre endringer underveis. Har dere for eksempel skiftet logo eller navn er det bare å åpne Cardpresso, gjøre de nødvendige endringene og skrive ut nye kort. Det er en meget fleksibel løsning. Større bedrifter har ofte nøkkelkort og IDkort i ett. Har dere mye mennesker inn og ut av bygning er det gunstig å kunne produsere de raskt og enkelt, uten å måtte tenke på bestilling eller leveringstid. Man kan også kode kortene selv ved hjelp av plastkortskriveren, om man velger å ta med en MAG modul eller Mifare modul. 
 
Hvem passer det for?
Alt fra små til store bedrifter vil ha behov for en egen plastkortskriver. Plastkortskrivere kan brukes til ekstremt mange forskjellige områder. Våre kunder bruker plastkort til alt fra matmerking i ferskvaredisken, kraftige visittkort som ikke blir ødelagt i lommen i løpet av messen, til adgangskort inn på arbeidsplassen. Vi har også kunder som bruker disse til å skrive ut kompetansebevis og ansattbevis. Plastkort blir også brukt som garantibevis på utstyr og maskiner da disse tåler mye bank, og ikke blir særlig svekket av sollys. 
 
Hvordan virker det?
Skriveren bruker et fargebånd for å skrive på kortet. Dette fargebåndet finnes enten i fullfarge (YMCKO) eller monokrome fargebånd (énfarge). Maskinen trykker dermed trykk på kortet ved bruk av et skrivehode som bruker varme. Man smelter dermed inn fargebåndet i kortet, og ved denne teknikken får man et meget holdbart trykk.  Dette er forøvrig samme teknikk som brukes på etiketter, nemlig thermo transfer. Til slutt legger plastkortskriveren et blankt lag som kalles "overlay" for å beskytte. Evolis Primacy finnes også i duplex versjon. Dette betyr at skriveren kan skrive på begge sider av kortet i samme prosess. 

Miljøansvar
Evolis er opptatt av miljøet, og har dermed valgt en tilnærming de kaller eco-design. Evolis prioriterer resirkulerte materialer i produksjonen av både skrivere og rekvisita. De designer små og lette skrivere for å kreve lite innpakning og å ha et så lavt CO2 utslipp som mulig under transport. Evolis har også klart å redusere strømforbruket betydelig ved hjelp av en super-effektiv standby modus. I tillegg slipper man å bestille kort som blir produsert hos noen langt borte. Dette gjør at frakt og innpakningen på ordrene forsvinner, og man vil ta et lite steg på veien mot en grønnere bedrift.

Modeller
Det finnes mange produsenter og modeller på markedet i dag. Vårt foretrukne merke er Evolis, men vi leverer også utstyr fra Fargo, Zebra, Datacard, Magicard med flere. Evolis produserer også Zenius som er budsjett-versjonen av Primacy. Skriveren kan skrive i fullfarge, men oppnår ikke samme hastighet som sin storebror. Denne leveres med USB tilkobling og koster fra kun kr 9 900,- Vi har et komplett utvalg av rekvisita som fargebånd, plastkort og reservedeler. Vi har både kort med både mifare og magnetstripe. Enten du trenger hjelp med ID-kort, besøkskort, adgangskort, rabattkort, prisskilt, billetter, gavekort, lojalitetskort eller annet, ta kontakt idag for å høre hvilke løsninger vi kan tilby.

Kampanje!
Vi kjører i disse tider en kampanje på Evolis Primacy duplex! For kun kr 13 900,- får du skriver med tilhørende design programvare. Veiledende pris er 16 500,-  Primacy er vår bestselger, og skriveren vi absolutt anbefaler når det kommer til plastkort. Driftssikkerhet, byggekvalitet og kvaliteten på utskrift er overlegen. De er også meget enkle å sette opp, og leveres med både USB og ethernet tilkobling. TA Elektronikk er behjelpelig ved oppstart og installering av utstyret via telefon eller TeamViewer. Ta kontakt eller bestill via skjema på nettsiden.