TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
27.oktober.2016

Nettbrett og smarttelefoner i robust utførelse med mulighet for EX-klassifisering

Asset manangement? Inspeksjonsapp? Kvalitetssikring? Skaff deg et ultrarobust nettbrett eller smarttelefon idag for arbeidsoppgaver ute i feltet.
Over 60% av landets produsenter har behov for ex-klassifiert utstyr. Industrier som olje & gass, kjemiske og farmasøytiske industrier, men også tekstil, kosmetisk,
luftfart, bilindustri, mat, landbruk, gruvedrift og ammunisjon bransjer - bare for å nevne noen.
For de fleste som ønsker å digitalisere virksomheten gjennom  IoT, så er det naturlig å samle systemene sine på nettbrett eller smarttelefoner. Man får samlet dokumenter, gjøremål, historikk osv. i sanntid, noe som igjen fører til bedre effektivitet og tidsstyring enten det er til bruk for inspeksjon, sporing eller varemottak.
Vi har den siste tiden vært involvert i flere prosjekter der digitaliseringen har vært i sentrum. Oceaneering, Apply Sørco og ConocoPhillips har alle gått til innkjøp av både nettbrett og smarttelefoner for å tilby de ansatte mer oversiktlige forhold ved inspeksjon og varemottak. Enhetene er særdeles robuste i tillegg til EX-klassifieringen og kan benyttes både onshore offshore.

Ta kontakt idag for mer informasjon om EX-klassifisert mobilt utstyr.
Paul Eirik Jourdan - 99 28 58 15 eller send e-post til paul.eirik@taelektronikk.no