TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Kontaktside
Nedlasting
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
20.mars.2023

Kampanjepris på Norges mest solgte farge-etikettskriver, Epson TM-C3500.

Norges laveste pris! Vår bestselgende farge-etikettskriver fra EPSON. Perfekt til både småskala og profesjonell produksjon.
Epson TM-C3500 kampanje
Epson TM-C3500 kampanje

TA Elektronikk har nå en fantastisk kampanjepris på Epson TM-C3500 farge-etikettskriver. Dette er Norges mest solgte farge-etikettskriver, og med TA Elektronikks lave priser kan du nå skaffe deg denne kvalitetsskriveren til en utrolig god pris.

Vi har kjøpt et større opplag skrivere som originalt ble kjøpt av et stort firma, montert opp og aldri tatt i bruk. Skriverene mangler original emballasje, men er komplette og har gjennomgått tester hos oss. Skriverne leveres med 6 mnd garanti. Fra kun kr 9 900,- ekskl. mva.


Epson TM-C3500 er en farge-etikettskriver som gir deg profesjonelle utskrifter med høy kvalitet. Skriveren er ideell for bedrifter som ønsker å skrive ut egenproduserte etiketter, og den er spesielt egnet for små og mellomstore bedrifter som ønsker å skrive ut mindre opplag av etiketter.

Med Epson TM-C3500 kan du enkelt skrive ut etiketter med tekst, grafikk, logoer og strekkoder i en oppløsning på opptil 720 x 360 dpi. Skriveren har også en rekke funksjoner som gjør det enkelt å skrive ut etiketter, inkludert en automatisk kuttefunksjon, rask utskriftshastighet og enkel tilkobling til datamaskinen din.

TA Elektronikk tilbyr nå markedets laveste pris på Epson TM-C3500 farge-etikettskriver. Dette er en unik sjanse til å skaffe deg en kvalitetsskriver til en rimelig pris. Besøk TA Elektronikks nettbutikk, send oss en epost eller ring oss for å bestille Epson TM-C3500 til kampanjepris i dag.

For mer informasjon og spesifikasjoner på Epson TM-C3500 kan du trykke her.