TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
19.oktober.2021

LabelMax Mp1 - vår eneste mobile etikettskriver med karbonbånd - Uslåelig holdbarhet!

Verdensnyheten LabelMax MP1 er nå på lager i Sandnes! Den kjente kvaliteten fra LabelMax i ny og bærbar enhet
labelmax mp1 mit tablet 2
LabelMax MP1 er en enkel liten etikettskriver i et meget mobilt format. Med sin lille størrelse er MP1 vår minste etikettskriver med mulighet for karbonbånd. Sammen med MP1 får man muligheten til å laste ned den nye appen SignMax MP. En forenklet versjon av SignMax laget for touch-skjermer. Her kan man enkelt gjøre endringer underveis eller produsere etiketter underveis i jobben. Bruksområdene er uendelig store, akkurat som utvalget deres i etiketter.

MP1 er utrolig enkel i bruk og viser hvordan det burde være å gjøre jobber som kabelmerking og rørmerking ute i felt. For kun et tillegg på kr 1000,- får du med nettbrett fra Lenovo til å designe etiketter på. Fra man åpner boksen og skrur på nettbrettet til det er tilkoblet skriveren går det 2 sekunder. Det er sømløst og enkelt selv for eldre brukere. Med sitt kraftige batteri sikrer LabelMax MP1 at du kan bruke den gjennom hele arbeidsdagen uten å måtte tenke på lading. Din perfekte kompanjong for feltarbeid. 
  • Dimensjon: 101 x 210 x 80mm
  • Vekt: 730g
  • Tilkobling: USB 2.0, Micro USB
  • Oppløsning: 300 dpi
  • Skrivestørrelse: max 50mm skrivebredde og 320mm lengde
  • Mediabredde: 52mm
MP1 leveres med en omfattende utstyrspakke. I tillegg til merkesystemet får du en beskyttelsesvæske med kraftig magnet på baksiden, sammen med etiketter og karbonbånd for å komme i gang. Velger du pakken med nettbrett får du med en beskyttelsesdeksel og forhåndsinstallert Signmax app. 
Både etikettene og karbonbåndene er tilgjengelig i mange farger (se katalog)

De tar miljøet på alvor
LabelMax produserer over 60% av sin brukte strøm gjennom sitt egne solcelle-system. I tillegg er mesteparten av plasten brukt i produktene resirkulert. Dette er en del av LabelMax' lovnad til miljøet. De tar i mot tomme spoler, kjerner, kasetter og holdere. 

Se hele utvalget vårt av LabelMax her.