TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
28.juni.2021

Tett samarbeid med TA Elektronikk løste NorSea sine problemer

NorSea har full kontroll på lokasjon og status av alle kontainerne på supply-basen, med den robuste smarttelefonen Zebra TC77, levert av TA Elektronikk. Den integrerte skanneren sørger for at informasjon og identitet av kontainerne deles både internt og eksternt.
scan 2
- Problemene våres ble løst med et tett og godt samarbeid med TA Elektronikk. Det er mye å velge mellom, og vi er veldig glade for at valget falt på håndterminalen TC77. Vi så fort at de hadde stor kompetanse på området, og vi fikk flere gode anbefalinger. Vi fikk også mulighet til å teste forskjellige enheter. Et godt samarbeid med dem gjorde at vi til slutt endte opp med Zebra TC77 som er meget robuste, forteller, Logistics Development Manager, Tyler Olderskog, i NorSea. 

TA Elektronikk er totalleverandør av merkeutstyr, vekter, plastkortutstyr, strekkodeutstyr samt mobilitetsløsninger. Er du på jakt etter en robust og smart håndterminal? Håndterminaler blir brukt fra alt innen butikk til lager til industri der det er behov for å lagre informasjon eller ha direkte kontakt med ERP-systemet.
 norsea base pic-19
Skaper mer kontroll
Håndterminalen samler inn date ute i felt ved hjelp av den integrerte skanneren og sender denne informasjonen videre til andre brukere på basen og direkte til kunden. NorSea håndterer en stor mengde informasjon, derfor var det nødvendig med en rask og sikker måte å indentifisere kontaineren på. Løsningen ble å merke kontainer med strekkode og bruke enheter med integrert skanner. Truckfører har integrert skanner og personer som er til fots bruker TC77. Løsningen omfatter et stort antall moduler som brukes av mange ulike avdelinger i forskjellige deler av prosessen.
 
- Vi valgte Zebra TC77 på grunn av sikkerhet og robusthet. Vi jobber utendørs i all slags vær, og er avhengig av driftssikkerhet. De må tåle røft bruk over tid, sier Olderskog. 

Sikkerhet og robust
Enhetene brukes med et holster, noe som gir personellet på fartøyene mulighet til å ha hendene fri. Da kan personellet konsentrere seg om å lande og avkroke kontainerne om bord på fartøyet. Når kontaineren er lastet, bruker de TC77 til å skanne kontaineren og oppdaterer statusen til «onboard». Denne overføringen kan ikke skje før kontaineren er trygt landet, og det ikke er noen vekt på løfteutstyret i luften.
 
Har din bedrift behov for Zebra TC77? Les mer om den her
 
TC77 har en meget pålitelig skanner som fungerer under tilnærmet alle forhold. Den er i tillegg svært konfigurerbar som sikrer at riktig type strekkode blir lest på riktig tid. Enhetene har NFC, som brukes til pålogging på NorSea’s apper. Håndterminalene er også basert på det mobile operativsystemet Android, som er noe de aller fleste kjenner igjen, og er dermed enkle å bruke. Fordelen med Android er at man har tilgang til Google Play og kan bruke alle tilgjengelige apper.
 
- Ved hjelp av en effektiv innlogging kan vi autentifisere brukeren og gi tilgang til våre programmer på en sikker måte. Zebra TC77 er i tillegg støttet av vårt "remote device management software". Dette betyr at det både er enkelt å sette opp enhetene, konfigurere dem og å vedlikeholde dem, forteller Olderskog. 
norsea base pic-49
Mye ekstrautstyr
Enhetene har også et stort utvalg ekstrautstyr, noe som kan være en stor fordel. Grunnet et lite backup-batteri kan man bytte hovedbatteri uten å skru av enheten, som sikrer kontinuerlig oppetid. NorSea bruker også ladestasjoner slik at det er enkelt og ryddig å lade alle batteriene. Noen ansatte liker å bruke pistolgrep, mens andre liker at den er liten og mobil. NorSea syns det er veldig fint å ha muligheten til å gjøre enhetene mer ergonomiske. 
 
- Vi er meget fornøyde med veiledningen vi fikk, og det skinner gjennom at TA Elektronikk har kompetente ansatte. Det at de har vært i bransjen i 30 år er også noe som føltes betryggende når vi skulle velge partner. Det store utvalget løsninger fra Zebra gjør oss sikre på at vi har tatt riktig valg, avslutter Olderskog.

Se gjerne også  vårt blogginnlegg om strekkoder og strekkodelesere. Vi forklarer forskjellene, og går gjennom de forskjellige typene strekkodelesere som finnes, fra håndholdt leser til mobil håndterminal. Strekkodeutstyr - føles det som en jungel?