TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
22.desember.2021

Laumas butikkvekter godkjent for kjøp og salg. Endelig på lager i Norge!

TA Elektronikk tilbyr prisutregnende butikkvekter direkte fra vårt store varelager i Sandnes.
Laumas butikkvekter er godkjent for kjøp og salg. Perfekt for alt fra butikker til små kiosker.
Vi leverer brukervennlige og driftssikre butikkvekter fra den italienske produsenten Laumas. Modellen Laumas BILP15 er en velutprøvd kvalitets vekt som er perfekt for butikk, kafé, kiosk eller lignende. Med display foran og bak viser Laumas BILP15 både den ansatte og kunden vekt og pris. Vekten har vanntett tastatur med 20 hurtigtaster. Laumas BILP15 har oppladbart batteri slik at den er flyttbar og kan brukes i perioder på steder uten strømtilgang. Den har kapasitet på både 6kg og 15kg med inndeling på 2 og 5 gram. Veieplaten i rustfri utførelse er 225 x 295 mm. En meget allsidig butikkvekt med lang fartstid og mange fornøyde brukere.

Godkjent for kjøp og salg i Norge.
For at vektene skal kunne tas i bruk lovlig for kjøp og salg må de være samsvarsvurdert slik Laumas gjennomfører med modul D-sertifikatet, og dette D-sertifikatet er godkjent av vårt eget tekniske kontrollorgan i Norge, Justervesenet. Når TA Elektronikk selger og leverer godkjente butikkvekter i Norge er det viktig at det blir tatt hensyn til tyngdekraftens påvirkningen på det stedet vekten skal settes ut. Slik at en vekt som er verifisert for Oslo ikke settes ut i Trondheim, eller en vekt som er verifisert for Tromsø ikke må settes ut i Oslo.

Vi tilbyr også rustfrie veieskåler til for eksempel fisk. Genialt for alle som ønsker å veie våte eller skitne varer. 
Disse vektene er dual-range, slik at de har 6kg kapasitet og 2g deling, og 15kg kapasitet og 5g deling samtidig. Slik at man alltid får et perfekt resultat. 
OM LAUMAS: skjermbildelaumas-elettronica-s-r-l-vector-logo
Laumas Elettronica ble etablert i 1984 og er en italiensk produsent av veieceller, vektindikatorer, vekter og transmittere. Laumas tilbyr et bredt spekter av veie- og doseringskomponenter, samt skreddersydde løsninger. Laumas verifiserer sine prisutregnende butikkvekter selv gjennom modul D-sertifikat (kvalitetssikring av produksjonsprosessen).

azienda-img-anteprima-sede  slide-2-storia-laumas-img-2