TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
27.august.2020

Vi ansetter! Er du vår nye lagermedarbeider?

Lagermedarbeider med utviklingsmuligheter.
firma
TA Elektronikk AS søker etter lagermedarbeider. Bedriften tenker langsiktig og er på jakt etter en person som ønsker stabilitet og et trygt og langt arbeidsforhold og som også kan ha ønske om å videreutvikle seg til nye arbeidsoppgaver.
Din hverdag vil bestå i varemottak og utsendelse av varer og i tillegg klargjøring og testing av produkter før utsendelse (som f.ks. kalibrering av vekter og utskriftstester på etikettskrivere med mer). Stillingen er veldig fleksibel og rett person vil kunne ha store utviklingsmuligheter til å senere kunne ta en større del i bedriftens arbeid (salg, service, support osv).

Sted: Sandnes
Ansettelses type: Fast
Start: snarest
Lønn: konkurransedyktig
Ønskede kvalifikasjoner:
Ingen spesiell formell utdannelse kreves, men man bør være ryddig og effektiv (rett og slett like å ha det travelt).
Førerkort klasse B.
Ettersom en del av jobben også vil bestå i å registrere varemottak på PC er det en fordel at man har grei forståelse og erfaring med bruk av data som arbeidsverktøy. Det vil også være en stor fordel om man er slik skrudd sammen at man lett tar til seg ny kunnskap ettersom det er et veldig stort omfattende fagfelt vi beveger oss i. Grei muntlig og skriftlig formuleringsevne på Norsk og Engelsk er ønskelig

Kontakt: Husein Kartoev
Mobil: 99497442
E-post: husein@taelektronikk.no

Om arbeidsgiveren
Bedriften er startet i 1991 og har 7 ansatte inkludert en på avdelingskontor i Oslo. Forventet omsetning 2020 er 30 millioner.
Våre hovedprodukter er etikettskrivere, etiketter, elektroniske vekter, plastkortskrivere og strekkodeutstyr derav telefoner og nettbrett beregnet for tøffe miljøer deriblant ATEX.
Forretningsidéen vår er bygget på kompetanse og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder trygghet og fagkunnskap når de handler med oss noe som også gjenspeiler seg i vårt slagord:
Velg trygt - Bruk fagfolk - Spør oss!

Bedriften har solid økonomi og har flyttet inn i hele nye og moderne lokaler i Hoveveien 48 på Sandnes nå i sommer og alt ligger til rette for at vi skal utvikle oss og ekspandere videre.
Vi ser fortrinnsvis etter en ung person som er lærevillig og et med et ønske og en vilje til å ta i et tak ekstra når det behøves i travel hverdag.