TA-elektronikk_logo-roed
VELG TRYGT - BRUK FAGFOLK - SPØR OSS!
Kontakt
Nedlasting
teamviewer-logo
Fjernhjelp
07.januar.2022

Teknisk selger med utviklingsmuligheter

TA Elektronikk AS søker etter teknisk selger for rask oppstart.
Teknisk selger med utviklingsmuligheter
Arbeidsgiver
TA Elektronikk AS

Ansettelsesform
TA Elektronikk AS søker etter teknisk selger.
Stillingen er fleksibel og kan tilpasses rett person.
Bedriften tenker langsiktig og er på jakt etter en person som ønsker stabilitet og et trygt og langt arbeidsforhold og som også kan ha ønske om å videreutvikle seg til nye arbeidsoppgaver.
Din hverdag vil bestå av salg, utarbeidelse og oppfølgning av tilbud og ordre, service og support og andre forefallende oppgaver.
Sted: Sandnes
Ansettelses type: Fast
Start: Snarest
Lønn: Konkurransedyktig

Ønskede kvalifikasjoner:
Ingen spesiell formell utdannelse kreves, men man bør ha god teknisk forståelse og være ryddig og effektiv (rett og slett like å ha det travelt).
Førerkort klasse B.
Det vil også være en stor fordel om man er slik skrudd sammen at man lett tar til seg ny kunnskap ettersom det er et veldig stort omfattende fagfelt vi beveger oss i.
God muntlig og skriftlig formuleringsevne på både norsk og engelsk er ønskelig.

Kontakt
Kontaktperson: Husein Kartoev
Epostadresse: husein@taelektronikk.no
Telefon: 99285814

Om arbeidsgiveren
Bedriften ble startet i 1991 og har 9 ansatte inkludert én på avdelingskontor i Oslo.
Våre hovedprodukter er etikettskrivere, etiketter, elektroniske vekter, plastkortskrivere og strekkodeutstyr, herunder telefoner og nettbrett. Vi leverer også utstyr godkjent for ATEX sone. Forretningsidéen vår er bygget på kompetanse og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder trygghet og fagkunnskap når de handler med oss noe som også gjenspeiler seg i vårt slagord:
Velg trygt - Bruk fagfolk - Spør oss!

Bedriften har solid økonomi og har flyttet inn i nye og moderne lokaler i Hoveveien 48 i Sandnes sist sommer og alt ligger til rette for at vi skal utvikle oss og ekspandere videre. Vi ser fortrinnsvis etter en ung person som er lærevillig og et med et ønske og en vilje til å ta i et tak ekstra når det behøves i travel hverdag.